Du har ett behov av att kunna ta 2D och 3D CAD-data, ta med den till din dator, och sedan visa produktdata för olika ändamål. Du vill ha tillgång till olika mätningstyper, förmågan att analysera din produktdata i ett brett urval av olika sätt och för att kunna publicera dokument som berikar eller förbättrar produkten för enskilda ändamål.

Om detta låter som dig, så har Actify lösningen med vår SpinFire Product Line.

Konvertera

SpinFire Professional kan konvertera CAD-modeller och 2D-ritningar som är inhemska på de flesta CAD-system som används i dag. I processen blir de resulterande filerna extremt lätta och kompakta. SpinFire kan också ta in flera CAD-format i en enda modell.

Utvärdera

När data omvandlas tillåter SpinFire användaren att ta mått, få analytisk information som volym och yta och manipulera den del eller montering.

Återanvänd

SpinFire Professional har förmågan att skapa flera användardefinierade vyer, se särskilda markeringar och dimensioner och har en unik multi-dokument förmåga som tillåter olika typer av dokument som skall ingå i ett enda paket och hyperlänkar som ska genereras till inter-relatera dokument till produktdata.

Enkel

SpinFire Professional kan laddas ner och installeras på datorn på några minuter och du kan konvertera och använda CAD-modeller.


Lätt

SpinFires MSOffice-liknande användargränssnitt och begripliga menyer innebär att du inte kommer att hitta en enklare produkt att använda.

Exakt

SpinFire förmåga att selektivt bestämma vilken nivå av noggrannhet du vill konvertera produktdata till innebär att du kontrollerar kvaliteten på de uppgifter du importerar.

Prisvärd

SpinFire Professional eliminerar behovet av en CAD-licens och en licens kan läsa i flera olika format. Priserna börjar på $ 499.